• Missa inte...

    Radio 88 anordnar i samarbete med Strömma båtar och Världsnaturfonden (WWF) en unik åktur med Paddanbåtarna den 29/8 kl. 14.00. Färden går via Göteborgs kanaler och vidare upp längs lummiga Säveån. Ombord finns Paddans duktiga guider, representant från Världsnaturfonden och musik och programledare från Radio 88. Kaffe o kaka, och kanske en o annan överraskning, blir det längs färden.

    Vi kommer att lotta ut ett antal platser i våra program och på Facebbook. Så håll era öron öppna och glöm inte att besöka vår Facebooksida. Vill du köpa en plats - klicka på "Läs mer".

    För er som vill försäkra er om en plats så finns det möjlighet att köpa biljetter. Priset är 150 kr (för medlemmar 100 kr), och intäkterna går oavkortat till Världsnaturfonden. För bokning tag kontakt med Annika Jansson på annika@radio88partille.se . Det går också bra att ringa till radion, 031-261090. Vi svarar när vi är på plats.   

    Om radio88

    Vi spelar musiken du glömt att du kommer ihåg - de största hitsen från the golden years! Radio 88 Partille drivs av samling entusiaster som ägnar många tusen timmar varje år åt att värna om våra lyssnare och annonsörer.