• Tablån

  Sakta men säkert börjar tablån återgå till det normala igen då programledarna kommer tillbaka efter sommaruppehållet.
  Här kommer lite programinformation och info om ändringar i tablå inför hösten:

  Tisdagar:
  "Morgon med..." Stefan Garyd utgår ur tablån under hösten. Stefan fortsätter dock med sitt program "Out Of Time" på fredagar.
  Torsdagar:
  "Rock'n'Roll Radio" med Stefan Johansson byter namn till "Blitzkrieg Bop". Nu blir det fokus på punkmusiken.
  Stefan Johanssons fascination för punkmusik och grupper som Sex Pistols, The Clash och Ramones har hängt med sedan sent 80-tal, då Stefan 13-14 år gammal upptäckte dessa pionjärer inom genren. "Blitzkrieg Bop" (som också är namnet på en Ramones-låt) är programmet som gräver djupare i musiken. Men liksom Rock 'n' Roll Radio kvarstår givetvis svänget, energin och glöden. Premiär torsdag den 20e augusti 2015.
  Fredagar:
  Studio Chapman, Fredagshaket och Sen Fredag utgår ur tablån under hösten.
  Out Of Time med Stefan Garyd utökar sin sändningstid och sänder nu mellan 12.00 - 15.00.
  Hittade Hits med Claes Magnusson får ny startid och börjar nu 11.00 istället för som tidigare 12.00.

  Så hälsar Sportbar88 er välkommna till en ny säsong.
  Efter en lång och händelserik idrottssommar så är Sportbar88 med Sebastian Laneby, Alexander Olausson och Joakim Karlefeldt tillbaka i er radio. Lördagen den 22 Augusti klockan 10.00 är det säsongspremiär. I programmet surras det om allt från den lokala idrotten till de stora idrottsevenemangen runt om i världen. Missa inte detta!
   

   

  Om radio88

  Vi spelar musiken du glömt att du kommer ihåg - de största hitsen från the golden years! Radio 88 Partille drivs av samling entusiaster som ägnar många tusen timmar varje år åt att värna om våra lyssnare och annonsörer.