Ordförande samt programledare för Tjejmusik, Aladdin och Morgon med...

 

Anki Flink är programledare för: 
    • Tjejmusik
    • Aladdin
    • Morgon med Anki

Kontakt:
E-Post: Klicka här 

 

Lite om Anki

Ålder: 60+.

Kommer från/bor nu: Infödd göteborgare, uppvuxen på det "goda" Hisingslandet och är Sävedalsbo sedan åtta år.

Jobbar/Jobbat med: Jobbat 30 år i statlig verksamhet. Just nu avtalspensionär med halvtidsarbete på bio.

Första musikminnet/skivan/CD: Fick en batteridriven skivspelare julen 1962 tillsammans med tre skivor: Lill-Babs, Jul med Ernie Englund och Elvis Presley "King of the whole wide world", blev senare troget Beatles-fan.

Favoritmusik idag: Gillar delar av det mesta, det dyker upp låtar som glimmar till i det stora utbudet.

Kontakt med Radio 88: Tyckte att det behövdes fler tjejer på/i radion och anmälde mig som intresserad, ville lyfta fram de kvinnliga artisterna mer.

Varför Radio 88: Det är trots allt 88:ans musik som ligger närmast hjärtat, nostalgin och aha-upplevelserna och ett helt underbart trevligt gäng att arbeta med.

Tidigare radio/musikerfaranhet: Aldrig jobbat med det här tidigare, har inte heller varit speciellt intresserad av vem som ligger bakom vad och vad som ligger på olika listor, gillar bara att lyssna på go musik.

MER OM MIG:

Spelar bowling i bowlingklubben Grävlingen, jobbar på bio men gillar också att gå på bio.

Något som jag är stolt över är att jag såg Beatles på Cirkus Lorensberg hösten 1963. Min bästa kompis var i Brighton under sommaren och hörde gruppen. Kommer ihåg att Trio med Bumba och Jerry Williams var förband. Vi gillade inte Jerry Williams (han hade för mycket grease i håret) och kastade en banan på honom... Efter showen stod vi utanför sceningången och väntade på att killarna skulle komma ut. Plötsligt rusade de ut och i tumultet som blev, knuffade och slet jag i en av grabbarna, tror det var George - jag har tagit på en beatle!