Styrelsesuppleant och programledare för Just In Time.

 

Claes är programledare för:
 • Just In Time

Kontakt
E-Post: Klicka här

 

Mitt första musikminne:

1963 var jag inne hos min kompis Hans. Hans syster Laila lyssnade på radio och ur den strömmade något som förändrade mitt liv för alltid. Det var någon som sjöng   SHE LOVES YOU   därefter var jag fast i popmusiken. Tio i topp och kvällstoppen spelades in på min bandspelare och jag lyssnade på låtarna hela tiden, om och om igen. Beatles, Stones och Elvis stod högt i kurs men jag älskade alla hitlåtar.

Tidigare radio/musikerfarenhet:

I början av 70-talet fick jag möjlighet att bli DJ på Västgöta Nation vid Packhusplatsen och höll på där några år. 1975 sökte Björn Paijkull på Club Oscar på Marstrand någon som drev etablissemanget under sommarmånaderna så där blev det dj:ande under några somrar. Även Såsen på samma ö blev min musikaliska hemvist somrarna 82-83.
Jobbar idag på Sveriges Radio.

Varför radio 88:

För några år sedan frågade Stefan Garyd  mig om jag hade lust att komma och hälsa på honom på Radio88 vilket jag gjorde och blev inslängd i hans program OUT OF TIME. Det var jättekul. Jag hoppade in och vikarierade för Stefan när han inte kunde sända. Senare fick jag möjligheten att få ett eget program på 88:an och resultatet blev JUST IN TIME där jag, varje tisdag mellan 14.00 och 16.00, spelar musik som jag gillar.  And the rest is history…