Styrelseledamot samt Programledare för Afternoon Tea onsdagar kl 15-16

 

David är programledare för:
 • Afternoon Tea
Kontakt
E-Post: Klicka här

Ålder: 60++++ (född 1952)

Kommer från: född & uppväxt i badorten Cleethorpes på Englands ostkust. Flyttade till Göteborg 1975 på grund av jobb men stannade kvar på grund av kärlek! Sedan har jag bytt både jobb och flickvänner några gånger! Bor numera på Hisingen (Backa-Bällskär)

Jobbar/jobbat med: som speditör/transportledare hela livet! Numera njuter jag av pensionslivet sedan i somras!

Första musikminnet/skivan: Fick en skivspelare (låda) med inbyggd förstärkare och högtalare på julen 1963 med 3 singlar "She Loves You" Beatles, "You Were Made For Me" Freddy & The Dreamers, "How Do You Do It" Gerry & The Pacemakers

Favoritmusik idag: Främst pop- & rockmusik men gillar även en del blues, soul & country(rock)

Kontakt med Radio 88: Jag hade lyssnat länge på Radio 88 men en dag hörde jag Claes Magnussons röst på programmet Just in Time, som jag kände igen från tiden vi delade lägenhet en kort tid tillsammans med några andra killar i slutet av 70-talet! Han frågade om jag vill komma till studion och vara med i ett program! Det blev flera gånger till slut och jag har varit hans bisittare sedan i höstas!

Varför Radio 88: Jag gillar den musiken som spelas på stationen och alla verkar så trevliga (och duktiga!)

Tidigare radio/musikerfarenhet: Ingen tidigare radioerfarenhet förutom bisittare hos Claes, annars har jag varit sångare i ett hobby coverband som spelade just 60-,70-,80-talslåtar! Vi kallade oss Vim (som ett välkänt rengöringsmedel) med slogan "bandet som glänste utan att repa" eller kanske det skulle ha varit "bandet som repade utan att glänsa" 

Mer om mig: Sportintresserad, främst fotboll med Manchester United & Grimsby Town (hemmalaget) i England och Blåvitt i Sverige!