Sänder Rocknight på fredagar klockan 19:00 - 22:00.

 

Marina är programledare för:
 • Rocknight

Kontakt
E-Post: Klicka här

 

Ålder: Född 1966

Kommer från/Bor nu: Har mina rötter i Bohuslän men bor numera i Landvetter

Jobbar/Jobbat med:  Arbetar på Göteborgs-Posten sedan 15 år tillbaka. Arbetar just nu som säljare, men har min bakgrund inom grafisk produktion.

Första musikminnet/skivan/CD: Pappa var musiker och jag är uppväxt med Countryn. Minns tidiga plattor av Tanya Tucker och Dolly Parton som gick varma hemma. Första skivan jag köpte var 10cc – jag tror det var extrapris på den och sedan hade den fin färg! Annars var jag ett stort ABBA-fan under uppväxten.

Favoritmusik idag:  Jag älskar musik i alla former. Det enda som jag har svårt för är storbandsjazz. Country, Dansband, Pop, Rock…..det finns så otroligt mycket bra musik!.

Kontakt med Radio 88:  En slump eller ödet! Ringde in på en tävling och det ena ledde till det andra. Jag fick frågan att komma och vara med ett program, det var den 11 maj 2012, och jag är fortfarande kvar……. .

Tidigare radio/musikerfarenhet:  Ingen tidigare radioerfarenhet. Det är kanske en fördel att jag arbetar säljare och pratar mycket även i jobbet?. Det är spännande att få kombinera kul snack med bra musik. Ibland glömmer jag att det sitter massa människor och lyssnar – på mig!!! Konstigt men otroligt stimulerande och roligt! Att vi är ett gott gäng på Rocknight gör inte saken sämre.

Mer om mig: Påbörjade en kockutbildning, men ödet ville annat! Älskar fortfarande att laga mat. Drömmen är att få ha ett litet ”arbetarfik”, med goda mackor och riktig husmanskost! Tog MC-kort för 8 år sedan och körde några år på min älskade Triumph. Idag är MC:n såld och tankarna går mot husvagn eller sommarstuga…..

Älskar musik och åker gärna på festivaler och konserter när tillfälle ges!

Lyckligt gift och 3 härliga barn i varierande åldrar – Livet e bra gött ändå!

https://www.facebook.com/groups/344137523888/?fref=ts