Återkommer i höst med ett nytt program.

 

Torsten är programledare för:
 •

Kontakt
E-Post: Klicka här

 

Ålder: Ljuv 68'a

Kommer från/bor nu: Uppvuxen i Järfälla mellan Stockholm och Enköping. Men har bott i Göteborg i 20 år nu och älskar det.

Jobbar/Jobbat med: Arbetar som trafikledare och deltid som discjockey. Har varit till sjöss som matros i åtta år och efter det jobbat som kryssningsvärd, ljudtekniker och discjockey.

Första musikminnet/skivan/CD: Vilket som är det första musikminnet kan jag inte säga. Första vinyl lp'n var Michael Jacksons "Music & me". Och första CD var Irma "Då staden har vaknat" samt Bobby Womacks Greatest hits.

Favoritmusik idag: gillar delar av det mesta. Det finns så otroligt mycket bra musik från då till nu och från världens alla hörn. Men jag en förkärlek till musik med driv och rythmer. Däremot så gillar jag inte massproducerat eller ripoffs.

Kontakt med Radio 88: Jag arbetade med Radio FM's (88'ans föregångare) chefs fru på ett jobb. Och hon tog och presenterade mig för sin man. Det var nog sent 96 eller tidigt 97. Jag var sedan borta några år i början av 2000-talet.

Varför Radio 88: Här kan man leverera det folket vill ha.

Tidigare radio/musikerfaranhet: Närradio i Stockholmsområdet 1984 till 1987. Samt lite inhopp på Radio Stockholm sent 80-tal.

MER OM MIG: Musik med allt runt om kring är mitt liv. Men jag älskar även att resa och att uppleva saker och ting. Egentligen så har jag alldeles för många intressen.