Sänder Aqualung på torsdagar klockan 18:00 - 19:00.

 

Willy är programledare för:
 • Aqualung

Kontakt
E-Post: Klicka här

 

Namn: Willy Wilhelmsson

Ålder: Born 1955.

Kommer från/Bor nu: Kortedala/Gråbo.

Jobbar/jobbat med: Från grunden utbildad bilplåtslagare men arbetar idag med företags-evenemang, konserter och klubbverksamhet.

Första musikminnet/skivan/CD: Morsans skiva "Gulle dej" med Siw Malmkvist och sedan när det bara smällde till med The Beatles.

Favorit idag: Pop/Rockmusik från 60- & 70-talet som fortfarande har den riktiga nerven och känslan. Nyare artister är R.E.M., Coldplay, Manic Street Preachers, Wolfmother, Killers, Glasvegas, Band of horses bl.a.

Kontakt med Radio 88: Första gången på ett evenemang i Gråbo när jag samarbetade med Ulf Ligander och Werna Nordqvist.

Varför Radio 88: På grund av alla trevliga kollegor/programledare och att de spelar rätt musik.

Tidigare radio/musikerfarenhet: Har byggt upp klubb/konsertverksamheten på Henriksberg under 15 år. Arbetat med alla stora festivaler: Metaltown, Where the action is, Göteborgskalaset på Bananpiren, EM-festen och Way Out West. Hade min första fest med musik när jag var 14 år. Skitroligt!

MER OM MIG:

En historia att berätta: Jag tror det var 1964, jag vara alltså 9 år. Det var en rikstäckande musiktävling som skulle utse "Västsveriges Beatles" och de som vann fick spela in en skiva i England, tror jag. Hur som helst, det var final och prisutdelning på Kortedala Torg och Tages vann med låten "Sleep little girl". Publiken blev vild och skrek "We want Tages" och jag hade ingen aning vad det betydde. Men jag skrek så gott jag kunde något liknande "wewant Tages". Jag förstod först flera år efter vad orden betydde. Detta är en av mina första liveupplevelser och minnen som jag har med mig resten av livet!

https://www.facebook.com/pages/Rock-Event/110880205620421